onsdag 20 april 2016

Självskadebeteende

Hejsan alla småsyskon :)

Jag satt och kollade på en av Tova Helgessons videor där hon tog upp sitt självskadebeteende som handlade om hon gjorde allt för att få killarnas uppmärksamhet. Detta ämnet berörde mig så enormt mkt eftersom jag vet att hon inte är ensam om detta beteende. Där är såååå många unga tjejer där ute som inte är äldre än 10 år som håller på med detta.

Jag ska vara ärlig jag har haft många självskadebeteenden :/ när jag var 10 år började jag slå mig själv och bestraffa mig själv genom att ligga på golvet och sova för jag kände att jag inte förtjänade sängen, jag skar mig första gången när jag var 13 år och det började som en rispa men utvecklades snabbt till djupare sår. Jag sökte helatiden trygghet hos killar så jag var ständigt ''kär'' i en ny kille :/.
När jag var 17 år började jag svälta mig själv och när jag var 19 år söp jag så ofta jag kunde och var nästan full varje helg. I den vevan så började jag även träffa killar på badoo och ha sex med de även om jag kände att jag egentligen inte ville :/

Så, jag har haft min beskärda del av självskadebeteende och missbruk i mitt liv men det som gör mig sååå ledsen är att där är folk därute som fortf har detta beteende och jag vet hur dåligt ni mår mina kära vänner MEN det blir inte bättre som inte du inser att det är ett SJÄLVSKADEBETEENDE och det som gör mig ännu argare är att samhället ''pushar'' detta beteende och får folk att känna sig ''utanför'' om de inte dricker så att det spyr eller har sex med ett visst antal killar? Jag menar hur ofta har ni inte hört någon säga meningen: ''oh jag ska bli sååå full i kväll'' eller något liknande? NEJ, INTE OK!! och sedan om där är någon som inte dricker på festen ska alla vara på den personen och tala om hur mesig den är -.- HALLÅ!!!! man måste inte dricka för att ha kul, TRUST ME!! -.- jaja nu blev det lite ''rödlök'' (= jag svävade i väg). Iaf om ni vill prata med mig så är det bara att melja mig på styrkelyftare93@gmail.com snapchat: storasysterbee facebook: storasysterbee (det är en grupp ni kan skriva i) :)

Jag blir alltid så glad när jag hör ifrån er :)

puss och kram

Storasyster
 

2 kommentarer:

  1. Jag tycker du är otrolig som vill ge så mycket av dig själv! du har många fina ideer och tips till oss andra som inte vet bättre! ;) Love you och fortsätt skriv! hugs and kisses Carina W(---h) på fb

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack kära du ❤️ Det värmer mitt hjärta ❤️ Love you too kisses and hugs ❤️

      Radera