lördag 30 juli 2016

Mitt äventyr i USA

Hi peps! 

Äntligen tillbaka efter tre veckors roadtrip i USA. Ni som inte vet så har jag bott i USA och jag har mina fastrar och min farbror "over There" så jag och min sambo tog vårt pick och pack och flög från Landvetter till London. I london fick vi vänta i 2 timmar eftersom planet var i sönder. Vi skulle vidare till Kanada och sedan skulle vi ta det sista flyget till Chicago men eftersom planet från London var försenat så blev det att vi fick stanna i Toronto i 12 timmar. Tur nock så stod British Airways för hotell och mat under dessa timmarna. Väldigt tacksam för det eftersom man var så trött efter de andra flygningarna :D. Nästa dag bar det av till Chicago där min första fastern plockade upp oss då hon bor en timme utanför Chicago :) den lycka när man träffar sin faster igen :D vi tog det väldigt lugnt hemma hos dem och fick träffa mina kusiner igen :D ska bara förklara för er att mina kusiner har inte varit i Sverige någonsin så jag träffar de bara när jag är i USA vilket vid detta tillfället var 4 år sedan. Men det var kul och se dem igen :D. 

   Ett par dagar senare så var vi och shoppade på ett köpcenter och när vi sedan körde hem så var det ett sådant fruktansvärt åskoväder. När bi sedan väl kom hem så satte sirenerna igång som varnar för för TORNARDO! Min faster tryckte in oss i en städskrubb och där satt vi :/ jag kan säga er det var läskigt :( 

Nästa dag åkte vi från Chicago med flyg till Minneapolis, Minnesota. Där hämtade vi en hyr bil och körde mot Idaho som ligger på andra sidan av USA :)
Men vår bilfärd får vänta till i morgon ;) 

Fortsättning följer :) 

Puss och kram 
stora syster Inga kommentarer:

Skicka en kommentar