söndag 23 oktober 2016

Saknaden efter "min familj"

hej alla finisar!

Jag jobbar på en skola som assistent till en lärare i en etta och i dag fick jag presentera för dessa sju-åringar om hur det var att leva i USA. Det tog så hårt på mig att på rasten gick jag och grät på toa. Anledningen till att det tog så hårt var för att jag saknar det VARENDA dag och det gör ont i hjärtat att jag inte är där just nu utan i Sverige där jag inte alls känner är mitt hem egentligen. Jag kom så nära mina värd familjer att jag kalla den ena värdmamma för mamma och alla säger att jag är en del i familjen.

Jag har egentligen inget hemland, jag är svenska medborgare men i mitt huvud är jag amerikan. Men att sakna blir liksom en del av livet som man måste leva med och ABSOLUT INTE gräva ner sig i för det blir inte bra.

var bara tvungen att skriva av mig!

puss och kram

8 kommentarer:

 1. Såg dig i en repris av "Det okända", och du gjorde ett enormt intryck på mig - jag blev väldigt berörd av att du bloggar som Storasyster, så fint och så kärleksfullt! Önskar dig all lycka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jätte mkt det värmer att kunna beröra folk ❤️ Det är min mening med detta och att kunna hjälpa folk :)

   Radera
 2. Hej. Om man vill skriva med dig. Finns det någon E-mail adress man skriver till ? Eller är det här på bloggen man ska skriva? Vill ha någon att bolla tankar och idèr med.. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja absolut :) styrkelyftare93@gmail.com. Hoppas jag får höra ifrån dig vännen ❤️😘

   Radera
 3. Hej, ville bara säga att jag precis tittat på det okända och är glad att det löste sig hemma hos dig och din familj. När jag såg dig så blev jag övertygad om att vi har träffats... Ha det fint! Instagram @ninnzzan

  SvaraRadera
 4. Googlade denna blogg för att jag såg Det Okända idag och tyckte du skulle få veta vilken härlig människa du verkar vara. Har man något positivt att säga någon så ska man göra det anser jag, och det hade jag :)

  Kul att du verkligen började blogga som hon sa. Är säker på att du kan vara många till hjälp. Sköt om dig och ha det så bra.

  Med vänlig hälsning, Rikard

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jätte mkt kära du! :D jag blir så glad av alla snälla saker du säger det :)

   Jag hoppas verkligen jag kan hjälpa folk med denna bloggen men vi får se :)

   Radera
  2. Säg att du 'bara' skulle hjälpa en. Det skulle vara mer än bra nog. En ring på vattnet skapar nya ringar. Det som förändrar världen.

   Du förtjänar att höra det, nöjet var på min sida :)

   Inte många Camilla öser så mkt beröm över. Önskar dig en trevlig kväll. /Rikard

   Radera