lördag 23 maj 2015

Vad är skönhet?

Tjo mina underbara småsyskon!

I morse när jag var ute med min lilla vovve gick jag och funderade på vad som menas egentligen med ''att vara vara vacker''. Vi har ju ett skönhetsideal att man ska vara kurvig men ändå slank ^o) really?! jaja whatevs. Hela mitt liv har jag varit kurvig och så fort jag kollar på en tårta så går jag upp i vikt så mitt ideal har ju varit att jag skulle bli smal. Detta ideal blev som en fixering för mig, som ledde till att jag fick bulimi.

Jag vet att det inte är bara att folk som har kurvor som står ut med denna fixering som jag hade utan det kan även vara folk som får höra hur smala de är och blir fixerade att gå upp i vikt men det spelar ju ingen roll vad det är för fixering man har. Det är lika jobbigt vilket man än har.

Jag blir så arg så fort någon nämner min vikt eftersom jag tycker inte det är deras ensak vad jag äter, när jag tränar och hur jag ser ut. För det är ditt liv och INGEN ska bestämma över det förutom du eftersom det är du som lever det!

När fixeringen dyker upp i huvudet och du får ångest över hur du ser ut, säg bara till dig själv att Detta är mitt liv och du ska inte bestämma över mig.

Kramar

Storasyster Bee      

3 kommentarer:

 1. Hejsan Bee

  Jag har ett jätte problem. Jag är 16 år och jätte kär i en kille i min klass men han har redan sagt att han inte vill ha mig.
  Vad ska jag göra? jag tkr verkligt o honom! hjälp mig!
  // Tokig

  SvaraRadera
 2. Usch då låter inte som en rolig situation :( skriv till mig på meljen så kan vi ha kontakt där <3 styrkelyftare93@gmail.com

  SvaraRadera
 3. Usch då låter inte som en rolig situation :( skriv till mig på meljen så kan vi ha kontakt där <3 styrkelyftare93@gmail.com

  SvaraRadera